Важливість сумісності пари в шлюбі. Гороскоп сумісності

Категория: Полезные в мире
Создано 27.10.2019

Людина – це соціальна істота. Вона постійно взаємодіє із собі подібними, і так вибудовує свої зв'язки. З кимось у нас відносини складаються добре, а з кимось – погано, напружено або навіть конфлікт. І так буде завжди.

Але кожна людина прагне до комфорту як до фізичного, так і психологічного.

сумісність в шлюбі за датою народження

Особливо важливий комфорт при взаємодії чоловіка й жінки в парі / шлюбі для створення міцного союзу. Кожен хоче знайти свою половинку і відчувати гармонію у всіх областях життєдіяльності: спілкування, спільна діяльність, секс, виховання дітей і т.д. Правда не у всіх виходить знайти таку людину. Хоча є багато прикладів пар, які щасливі у шлюбі протягом довгого часу.

А як же визначити сумісність пари в різних сферах життя?

  1. Це звичайно ж спостереження. Дивимося де добре, а де погано. Далі робимо висновки і приймаємо відповідні дії.
  2. Визначення сумісності за допомогою різних калькуляторів, гороскопів і консультантів.

У мережі інтернет можна знайти багато калькуляторів, які використовують різні методики розрахунку сумісності між чоловіком і жінкою. Найчастіше зустрічаються калькулятори на основі:

  • західного зодіакального гороскопу,
  • східного гороскопу,
  • астрології,
  • нумерології і ще деяких.

За допомогою такого гороскопу можна дізнатися сильні і слабкі сторони союзу, чи немає сильних конфліктів від яких можна постраждати в майбутньому. Адже при знайомстві людина схильна демонструвати свої позитивні якості, а негативні приховувати.

В такому випадку аналіз пари на сумісність допоможе спрогнозувати гармонійність партнерства. Краще це дізнатися спочатку, а не після вступу в шлюб.

У деяких країнах Сходу, за традицією, складають карти долі для пари і дивляться на їх сумісність. Якщо гороскоп покаже погану сумісність, то весілля може і не бути. Там люди вважають, що проти долі не потрібно йти. Для них це не розвага. А для "західних людей" дізнатися сумісність – це щось допоміжне або взагалі розвага. Але цікавляться дуже сильно. Якщо подивитися на статистику запитів в пошуковиках, то маємо (кількість на місяць):

  • сумісність за датою народження 38 829,
  • сумісність в шлюбі 13 419,
  • сумісність пари 4 282,
  • сумісність по гороскопу народження 4 299,
  • сумісність чоловіка та жінки в шлюбі 5 493,
  • натальна карта сумісності 2 705 і т.д.

Як приклад, можна виділити калькулятор на основі китайського гороскопу Ба цзи.

На основі нього будуються карти долі і аналізується сумісність за різними параметрами. Це може бути: спілкування, психологічний комфорт, спільні дії, планування, сексуальна сумісність, емоційна і т.д. Ви можете скористатися даним калькулятором сумісності, щоб дізнатися як підходите один одному. Ось в такому вигляді видається результат.

сумісність за датою народження в парі

Якщо говорити про натальні карти долі по даті народження більш глибоко, то вони ще можуть розповісти про такі моменти по особистому життю:

  • коли буде зустріч чоловіка / жінки для тривалих відносин,
  • скільки може бути шлюбів,
  • краще офіційний або неофіційний шлюб,
  • в які періоди можливі сварки з партнером,
  • в які роки велика ймовірність розлучення і інше.

Для того щоб це все дізнатися, можна скористатися аналізом натальної карти долі самостійно або за допомогою консультанта. Безкоштовну розшифровку карти долі можна отримати на сторінці 24-fengshui.com/rasshifrovka-karty

Women's Club
— новый женский проект в онлайне. Полезные советы на самые разнообразные темы не оставят Вас равнодушными, и помогут в самых непростых ситуациях. Заходите к нам почаще)

Новости

banner

Copyright © 2013. Копирование запрещено.

Мы следим за соблюдением авторских и иных прав, нарушение которых преследуется по закону. По всем вопросам пишите на наши контакты.

Яндекс цитирования